Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.11.24.)

Krisztus, a Mindenség Királyának főünnepe, évközi 34. hét
 
Ezen a hétvégén minden szentmisén a Karitász javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományaikkal Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva az egyház karitatív tevékenységét fogják támogatni, amiért előre is köszönetet mondunk.
 
Az előttünk álló héten november 30-án, szombaton Szent András apostol ünnepe lesz.
 
November 26-án, kedden este 7 órakor a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági koncertet szervez a fogyatékkal élő fiatalok gondozásának megsegítésére. A koncert helyszíne a Nagyboldogasszony Székesegyház. Az est fővédnöke Kara Ákos képviselő úr lesz. Mindenkit szeretettel várunk.
 
Jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy november 30-án, szombaton este a szentmise után 19.00 órakor tartjuk a 2020-as év költségvetésének ismertetését. A testületi ülés alkalmával kerül sor a költségvetésről való szavazásra is.
 
November 30-án, szombaton este 3/4 6-kor tartjuk az első adventi gyertyagyújtást.
 
December 1-jén, vasárnap kezdődik az adventi szent időszak. A jövő vasárnappal megkezdődik a 2019-2020-as „A” jelzésű liturgikus egyházi év. Ez annyit jelent, hogy vasárnapokon legtöbbször Szent Máté könyvéből olvassuk fel az evangéliumot.
 
December 1-jén, vasárnap a 3/4 9-kor kezdődő szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.
 
Előre jelezzük a kedves híveknek, hogy december 2-án hétfőtől megkezdődnek hétköznapokon a hajnali szentmisék. A roráték időpontja hagyományaink szerint reggel 6 órakor lesz.
 
Ugyancsak előre jelezzük, hogy december 2-tól a hivatalos órákban az irodán lehet szentmisét előjegyeztetni a 2020-as évre. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy december hónapban csak személyesen lehet szentmisét előjegyeztetni, telefonon szentmise időpont nem egyeztethető.