Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.08.18.)

 

Évközi 20. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten augusztus 19-én, hétfőn Szent Bernát apát és egyháztanító emléknapja, 20-án, kedden Szent István király Magyarország fővédőszentjének főünnepe, 21-én, szerdán Szent X. Piusz pápa, 22-én, csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária királynő emléknapja, 24-én, szombaton pedig Szent Bertalan apostol ünnepe lesz.

Augusztus 20-án, kedden Szent István király főünnepén három szentmisét tartunk, délelőtt ½ 8 és 10 órakor, valamint este 6 órakor. A 10 órakor kezdődő szentmise végén lesz az új kenyér megáldása, az ünnepi szertartás után pedig szeretettel látjuk vendégül a testvéreket a templomkertben megrendezendő agapéra.

Augusztus 21-én, szerdán délelőtt 9-12 óráig lesz nyitva az iroda. Szerdától kezdve a hét többi munkanapján a szokott időben tart nyitva az iroda.

Augusztus 23-án, péntek délig lehet még jelentkezni a jubiláns házasok szentmiséjére. Kérjük, hogy akik részt szeretnének venni, jelentkezzenek hivatalos órában az irodán. A jubiláns házasok szentmiséje szeptember 7-én, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik a Székesegyházban.