Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.01.27.)

Évközi 3. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten január 28-án, hétfőn Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító, 31-én, csütörtökön Bosco Szent János áldozópap emléknapja, február 2-án szombaton pedig Urunk bemutatásának, Gyertyaszentelő Boldogasszonynak ünnepe lesz.
 
Január 29-én, kedden este a szentmise után 3/4 7-kor tartjuk a Plébániai Tanácsadó Testület ülését. Az év eleji ülés alkalmával a zárszámadás ismertetésére és az ezzel kapcsolatos szavazásra kerül sor.
 
Február 2-án, az ünnepi szentmise gyertyaszenteléssel és körmenettel este 6 órakor kezdődik. Az esti szentmise után kérjük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjai segítségét a templom ünnep utáni rendbetételében.
 
Február 3-án, vasárnap minden szentmise végén a Szent Balázs püspök és vértanú nevéhez kötődő torok-áldásban részesítjük a kedves testvéreket.
 
Ahogy azt már a múlt héten is jeleztük, az ünnepek elmúltával szeretnénk ismét helyreállítani az altemplom és az urnakert alapszabályzatában meghatározott rendjét. Kérjük, hogy aki még nem vitte el a karácsonyi díszítéseket és mécseseket az urnakertben hozzátartozója sírja elől, szíveskedjék a héten áthelyezni azokat az erre a célra kijelölt helyekre. Február 1-től az altemplom és az urnakert rendjét a plébánia visszaállítja.