Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.12.15.)

Advent 3. vasárnapja és hete
 
Adventben szombatonként, az esti szentmise előtt 3/4 6-kor tartjuk az adventi gyertyagyújtásokat. A jövő vasárnap a negyedik gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún.
 
December 15-én, vasárnap délután 4 órakor szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat a mocorgós szentmisére.
 
December 16-án, hétfőn a reggel 6 órakor kezdődő szentmise végén megkezdjük a Szálláskeresés régi szép népi szertartását. Kérjük, hogy aki egy napra szívesen befogadná a Szentcsalád képét, szíveskedjék feliratkozni a hátul elhelyezett lapon.
 
December 19-én, csütörtökön, 20-án, pénteken és 21-én, szombaton a hajnali szentmisék alkalmával lesz az adventi lelkigyakorlatunk szentbeszéddel, szentgyónási lehetőséggel. Csütörtökön a hajnali szentmise után lesz lehetőség szentgyónásra.
 
Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy december 20-án, péntek déli 12 órától január 06-án, hétfő reggel 9 óráig zárva lesz az iroda. Hivatalos ügyintézésre az ünnepek alatt nem lesz lehetőség. Kérjük, hogy halaszthatatlan személyes ügyeiket legkésőbb december 20-ig, vagy január 6. után szíveskedjenek intézni. Az esetleges temetések időpontjának egyeztetésére az ünnepek alatt csak telefonon, illetve az esti szentmisék után lesz lehetőség a sekrestyében.
 
December 20-án, pénteken, az esti szentmise után 3/4 7-re kérjük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait, hogy szíveskedjenek eljönni és templomunkat előkészíteni a karácsonyi ünnepekre. Előre is köszönjük!