Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2020.02.09.)

Évközi 5. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten február 10-én, hétfőn Szent Skolasztika szűz emléknapja, február 14-én, pénteken pedig Szent Cirill szerzetes, és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentjeinek ünnepe lesz.
 
Ma minden szentmise végén, a Szent Balázs püspök és vértanú nevéhez kötődő torok-áldásban részesítjük a kedves testvéreket.
 
Február 11-én, kedden, este 6 órakor ünnepi szentmise lesz a betegek szentségének felvételével. Kérjük, hogy aki a betegek szentségét szeretné felvenni, a plébánia irodáján jelezze telefonon, vagy személyesen ezt a szándékát a hivatalos órákban. A betegek szentsége felvételének feltétele a megszentelő kegyelem állapota, ezért kérjük a testvéreket, hogy a szentség felvétele előtt végezzék el szentgyónásukat. Gyónási lehetőség délután 5 órától lesz templomunkban.
 
Február 15-én, szombaton 16.30 órai kezdettel Dr. Fodor Réka (AFRÉKA) belgyógyász, missziós orvosnő, Dr. Csókay András professzor missziós munkatársa tart előadást a győri Szent Imre templomban. A belépés ingyenes, az előadás végén az AFRÉKA-misszió számára tartunk gyűjtést.
 
Február 16-án, vasárnap délután 4 órára hívjuk és várjuk szeretettel a kisgyermekes családokat a mocorgós szentmisére