Hirdetés (2020.11.15.)

Nyomtatás
Évközi 33. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, csütörtökön Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe, szombaton A Boldogságos Szűz Mária templomban bemutatásának emléknapja, jövő vasárnap pedig Krisztusnak, a Mindenség Királyának főünnepe lesz.
 
November 21-én, szombaton, szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Győri Szent Imre templomba, délután 1/2 5-kor a Szentírás imádságos olvasására. A Lectio Divina novemberi témáját Szent Máté evangéliumából választottuk a következő címmel: „Amit a legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek. ” (Mt 25,31-46).
 
November 21-én, szombaton, csatlakozva a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkárság munkatársainak meghívásához, a Győr-Gyirmóti Szent László templomban délután 5 órától 6 óráig szentségimádást tartunk, közös imádsággal és elmélkedéssel. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit.
 
November 22-én, Krisztusnak, a Mindenség Királyának főünnepe lesz. Ezen a vasárnapon minden szentmisén a Karitász javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományaikkal Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva az egyház karitatív tevékenységét fogják támogatni, amiért előre is köszönetét mondunk.
 
Amint már jeleztük a kedves testvéreknek, ebben az évben korábban megkezdődött a 2021. évre a szentmisék előjegyzési lehetősége. Szentmisét előjegyeztetni a jövő évre hétköznaponként csak személyesen lehet a hivatalos órákban az irodán. Mivel az elmúlt héten többen is érdeklődtek, szeretnénk megnyugtatni a kedves testvéreket, hogy sem a misék rendjében, sem pedig az irodai fogadóórák tekintetében nem tesz szükségessé változtatást a jelenlegi járványhelyzet. Az iroda, a templom, az altemplom nyitva tartása, valamint a szentmisék időpontja hétköznapokon is, vasárnap is a megszokott és kiírt rend szerint történik.