Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.02.10.)

 

Évközi 5. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten február 11-én, hétfőn a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária emléknapja, 14-én, csütörtökön pedig Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentjeinek ünnepe lesz.
 
Február 11-én, hétfőn, este 6 órakor ünnepi szentmise lesz templomunkban a Betegek szentségének felvételével. A Betegek szentségének felvételére még lehet jelentkezni a szentmisék után a sekrestyében, vagy hétfő délig telefonon, vagy személyesen az irodán. A betegek szentsége felvételének feltétele a megszentelő kegyelem állapota, ezért kérjük a testvéreket, hogy a szentség felvétele előtt végezzék el szentgyónásukat. Gyónási lehetőség hétfőn délután 5 órától lesz templomunkban.
 
Február 16-án, szombaton délután 1/2 5-kor A Szent Imre herceg úti templom története címmel ünnepélyes könyvbemutató kezdődik a decemberben megjelent kiadványunkról templomunkban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki szeretne mögé látni annak az alapos kutató munkának, amelyet a könyv szerzője, Galambos Krisztina, aprólékos részletességgel, hosszú hónapok alatt valósított meg. A könyvbemutató alkalmával lehetőség nyílik az estleges kérdések feltevésére is.
 
A Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete kérését továbbítva szeretnénk a kedves testvérek figyelmét felhívni, hogy a gyalogosok biztonsága érdekében a templomtól balra található kerékpárútra és kiszélesített járdára ezentúl nem szabad gépjárművel felállni. Bár a járdára eddig is tilos volt a felhajtás, mostantól fogva az elhelyezett behajtást tiltó tábla külön is figyelmeztet a régóta érvényben lévő szabályra és ennek megszegése a továbbiakban büntetést von maga után. Kérjük, hogy gépjárműveiket a környező utcákban kialakított parkolókban szíveskedjenek elhelyezni. Megértésüket köszönjük.
 
Jövő vasárnap délután 4 órára szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat mocorgós szentmisére.