Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2020.08.30.)

Évközi 22. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten szeptember 3-án, csütörtökön, Nagy Szent Gergely pápa emléknapja lesz.

Szeptember 1-jén, kedden megkezdődik a hitoktatás a plébániánkhoz tartozó iskolákban. A hitoktatással párhuzamosan az elsőáldozás és bérmálás szentségére felkészítő katekézis órák is megkezdődnek plébániánkon. A katekézis órák beosztási rendjét a hitoktatók ismertetik az egyes csoportokkal.

Szeptember 2-án, szerdán, a szentmise után ¾ 7-kor megkezdi próbáit templomunk Schola-ja.
Szeretettel várjuk új tagok jelentkezését templomunk énekkarába.

Szeptember 4-én, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.

Szeptember 5-én, szombaton délelőtt 10 órakor tartja a püspök atya a jubiláns házasok szentmiséjét. Kérjük, hogy akik már az elmúlt hetekben leadták jelentkezésüket, legkésőbb ¾ 10-ig érkezzenek meg a Székesegyházba.

Amint már az korábban is jeleztük a kedves testvéreknek, az új tanácsadó testület megválasztására szeretnénk, hogy a közeljövőben plébániánkon is sor kerüljön. Ennek érdekében, a javaslatok meghallgatása után, a szabályzat értelmében a tagjelöltek listája 2 hétig megtekinthető lesz a templom hirdetőtábláján. Amennyiben valaki részéről kérdések merülnének fel a tagjelöltekkel kapcsolatosan, illetve a listát valaki további személyek nevével szeretné kiegészíteni, kérjük, hogy a fogadóórák idején keresse fel az irodát.

Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy szeptember 12-én délelőtt 10 órakor Dr. Erdő Péter bíboros atya a budapesti Jézus Szíve Templomban pappá szenteli Hiba György SJ jezsuita szerzetes atyát, aki plébániánk területéről származik. A papszentelésre ugyan külön buszt nem tudunk indítani, de kérjük azokat, akik részt szeretnének venni a szentelésen, jelezzék a plébánia irodáján a hivatalos órákban.  Előre jelezzük továbbá, hogy György atya újmiséjét szeptember 20-án, délelőtt 10 órakor mutatja be templomunkban. Imádkozzunk a szentelendő atyáért.