Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.06.16.)

Szentháromság vasárnapja, évközi 11. hét
 
Június 17-én, hétfőtől újabb megpróbáltatás vár az érettségiző diákokra. Imádkozzunk a szóbeli érettségi előtt álló fiatalokért, világosítsa meg őket a Tudomány Lelke, hogy Istentől tanult bölcsességgel adhassanak számot megszerzett tudásukról!
 

Június 22-én, szombaton és 23-án, vasárnap lesz a Győr-Gyirmóti Szent László templom felszentelése 250. éves évfordulójának ünneplése. A részletes program az Értesítőben olvasható el, amely hátulról elvihető. Szeretettel kérem a kedves Szent Imrés híveket, vegyünk részt minél többen a gyirmótiak szép ünnepén, fejezzük ki így is a két plébánia szép összetartozását. Részletek az ünnep Facebook-eseményénél ill. az Értesítőben
 
Június 23-án, Úrnapján délelőtt 10 órakor a Szent Imre templomban NEM lesz szentmise!
Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy június 23-án, vasárnap délelőtt 3 szentmise lesz templomunkban, 1/2 8, 3/4 9 és 1/2 12 órakor.
Az idei évben a Szent Imre plébánia feladata az egyik úrnapi sátor feldíszítése, berendezése és előkészítése. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy minél több vágott virágot szíveskedjenek hozni az úmapi sátorunk díszítéséhez. Ugyancsak szeretettel kérjük, hogy bőséges virágszirmot is hozzanak, akiknek erre lehetőségük van. A vágott virágokat és a szirmokat a szombat esti mise előtt 5 órától adhatják át a sekrestyéseknek.
Kérjük az első, a második, a harmadik és a negyedik osztályos kisgyermekeket, hogy sziromhintésre jöjjenek eljövő vasárnap Székesegyházba. A gyerekekkel 1/2 10-kor találkozunk a Káptalandombon a Székesegyház főbejáratánál.
Szeretettel kérjük továbbá a Szent Imre Plébánia híveit, hogy püspök atyánk meghívásának eleget téve a Székesegyházban délelőtt 10 órakor kezdődő úmapi szentmisén vegyünk részt együtt minél nagyobb létszámban. Fejezzük ki ezáltal is, egységünket és összetartásunkat!
 
Nagy örömmel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy június 30-án, vasárnap délután közel 100 fős létszámmal indul az idei év hittantábora. Imádkozzunk jó időért és kérjük Isten áldását közös utunkra és programjainkra.