Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.12.10.)

Advent 2. vasárnapja és hete
 
Az előttünk álló héten december 13-án, szerdán Szent Lúcia szűz és vértanú, 14-én, csütörtökön pedig Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.
 
A hajnali szentmisék hétköznaponként, hétfőtől péntekig, minden reggel 6 órakor kezdődnek. Szombaton nem tartunk hajnali szentmisét.
 
Az adventi szent időben hétfőtől péntekig esténként nem lesz szentmise, de a szentségimádást csütörtök esténként, a szokott időpontban, 3/4 7- 1/4 8-ig megtartjuk. Szombaton és vasárnap a szentmisék rendjében nem lesz változás.
 
December 12-én, kedden este 18 órára várjuk a Biblia csoport tagjait, az idei utolsó bibliaórára. A plébániára a csoport tagjai a templom felől tudnak bejönni.
 
December 15-én, pénteken este 19.30-kor szeretettel hívjuk mindenekelőtt a fiatalokat, de természetesen velük együtt mindenkit, az elsősorban fiatalok számára vezetett, elmélkedéssel egybekötött Szentségimádásunkra.
Decembertől kezdve, havonta egy alkalommal, péntekenként, este 19.30-kor, „Itt az Idő" címmel zenés, dicsőítéssel egybekötött Szentségimádást szervezünk a fiataloknak. A szentségimádás alatt a fiataloknak lehetőségük nyílik szentgyónásra is. Szeretettel várunk mindenkit!