Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.09.04.)

Évközi 23. vasárnap és hét 
 
Az előttünk álló héten 7-én, szerdán Szent Márk, Szent István, Szent Menyhért áldozópapok, kassai vértanúk, 8-án, csütörtökön pedig Szűz Mária születése, Kisboldogasszony ünnepe lesz. 
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, szeptember 18-án, vasárnap délelőtt 3/4 9-kor kezdődik a tanévnyitó szentmise, a Veni Sancte. A szentmise alkalmával kerül sor az iskolatáskák és a tanszerek megáldására. Szeretettel hívjuk a családokat és a hittanos gyermekeket, kérjük, hogy hozzák el iskolatáskájukat, tolltartójukat, tanszereiket. Ezen a szentmisén kerülnek megáldásra és kiosztásra az új szentmisenaplók is. A szentmise után mindenkit szeretettel látunk vendégül a templomkertben. 
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy szeptember 12-én, hétfőn 17.00 órakor gyülekezünk a gyárvárosi templom előtti téren, hogy onnan közösen érkezzünk a Kiskúti kápolnához, ahol 18.00 órakor kezdjük az ünnepi szabadtéri szentmisét, és áldjuk meg a felújított épületet. 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!