Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.06.23.)

Úrnapja - évközi 12. hét

A héten hétfőn, június 24-én Keresztelő Szent János születésének főünnepe, 26-án, szerdán Alexandriai Szent Cirill emléknapja, 27-én csütörtökön Szent László király ünnepe, 28-án, pénteken Jézus Szent Szíve főünnepe, 29-én szombaton Szent Péter és Pál apostolok főünnepe lesz.

Június 27-én, Szent László király ünnepén a Székesegyházban este 6 órakor püspöki szentmise kezdődik, ennek végén indul a Belváros utcáin a hagyományos fogadalmi körmenet Szent László király hermájával. A részletes program (beleértve az ünnep előestéjének programját is) az egyházmegye honlapján olvasható.

A Magyar Katolikus Egyház a Szent Péter és Pál apostolok ünnepe utáni első vasárnap, idén július 1-jén tartja a péterfillérek gyűjtését az ország katolikus templomaiban. A befolyt összeget a Szentatya karitatív céljaira fordítják. Nagylelkű adományaikat előre is köszönjük.