Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.08.04.)

Évközi 18. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten augusztus 6-án, kedden Urunk színeváltozásának ünnepe, 8-án, csütörtökön Szent Domonkos emléknapja, 9-én, pénteken Szent Edith Stein szűz és vértanú, Európa társvédőszentjének ünnepe lesz.
 
Augusztus 7-én, szerda déltől, augusztus 21-én, szerda reggel 9 óráig zárva lesz az iroda a Szent Imre plébánián. Ebben az időszakban munkanapokon délelőtt 9-től 12 óráig csak telefonon tartunk ügyeletet és csak a temetésekkel kapcsolatos ügyintézésre lesz lehetőség, előzetes időpont egyeztetés után. Kérjük, hogy minden irodai ügyeiket, (sírhely megváltása, sírfenntartás, keresztelési engedély és időpont kérése, esküvő időpontjának bejelentése, stb.) legkésőbb augusztus 7-én, délig szíveskedjenek elintézni. A plébánia hivatalban augusztus 21-től lesz újból lehetőség temetésen kívüli hivatalos ügyintézésre.
 
Augusztus 9-én, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.
 
Szeptember 7-én, szombaton délelőtt 10 órakor tartja a Püspök atya a Székesegyházban a jubiláns házaspárok szentmiséjét, akik 5-10-15-20-25... évvel ezelőtt kötöttek szentségi házasságot. A közös hálaadás után a Püspökvár kertjében egyszerű formában látja a püspök atya vendégül az ünnepeiteket. Az ünnepi szentmisére a házaspárok augusztus 23-án, péntek délig jelentkezhetnek az irodán.