Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.05.26.)

Húsvét 6. vasárnapja és hete
 
Ezen a vasárnap Haraszti Levente hittanosai járultak először szentáldozáshoz. A mai nappal befejeződnek az első szentáldozási szentmisék templomunkban. Ebben az esztendőben összesen 67 kisgyermek járult először szentáldozáshoz templomunkban. Imádkozzunk az elsőáldozó gyermekekért.
 
Az előttünk álló héten, június 1-jén, szombaton Szent Jusztinusz vértanú emléknapja lesz.
 
Június 2-án, vasárnap lesz Urunk mennybemenetelének főünnepe.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy június 3-án, hétfőn lesz templomunk felszentelésének 76. évfordulója. Az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik. A szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond Bognár István város-plébános és irodaigazgató úr, a Nagyboldogasszony Székesegyház plébánosa. Az esti szentmise és a szentelési kép, valamint Dr. Szelestey Béla templomépíttető plébános atya sírjának megkoszorúzása után a templomkertben lehetőség nyílik az atyával való személyes találkozásra is. Szeretettel kérem a kedves híveket, hogy sütemények készítésével segítsenek bennünket az ünnep megszervezésében. Előre is köszönjük.
 
Előre jelezzük azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke jövőre a harmadik osztályba lép, hogy az elsőáldozásukkal kapcsolatos szülői értekezletet június 4-én, kedden délután 5 órakor tartjuk templomunkban. A kedves szülők jelenlétére feltétlenül számítunk.
 
Előre jelezzük továbbá, hogy a tanévzáró szentmisénk, a Te Deum, június 9-én, vasárnap délelőtt 3/4 9-kor kezdődik.