Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.08.27.)

Évközi 21. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, augusztus 28-án, hétfőn, Szent Ágoston püspök és egyháztanító emléknapja. 29-én, kedden pedig Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz.
 
Szeptember 1-jén, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegek első csoportját.
 
Szeptember 2-án, jövő szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik a jubiláns házaspárok szentmiséje a püspökvár udvarán. Kérjük, hogy akik regisztráltak a szentmisére, legkésőbb 1/2 10-ig érkezzenek meg a Káptalandombra.
 
Szeptember 3-án, jövő vasárnaptól újból szeretettel várjuk a gyermekeket és a szülőket, nagyszülőket a délelőtt 9 órakor kezdődő családok szentmiséjére.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy szeptember 13-án szerdán délelőtt 10 órakor Dr. Veres András megyéspüspök úr újraszenteli a felújított Székesegyházat. Szeretettel buzdítjuk a kedves testvéreket, vegyünk részt minél többen e szép ünnepen. Szeptember 13-tól megnyílik a lehetőség minden nap a Nagyboldogasszony Székesegyház szentségi kápolnájában a 24 órás szentségimádásra.