Hirdetés (2020.01.26.)

Nyomtatás
Évközi 3. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten január 28-án, kedden Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító, január 31-én, pénteken pedig Bosco Szent János áldozópap emléknapja lesz.
 
Február 2-án, jövő vasárnap Urunk bemutatásának, Gyertyaszentelő Boldogasszonynak ünnepét ünnepeljük. A délelőtt 10 órakor kezdődő szentmise elején tartjuk az ünnepi gyertyaszentelő körmenetet. Tisztelettel kérjük a Tanácsadó Testület tagjait vasárnap délután a templom rendbetételére.
 
Előre jelezzük, hogy február 3-án, hétfőn Szent Balázs püspök és vértanú emléknapján, a szentmise végén a Szent Balázs püspök és vértanú nevéhez kötődő torok-áldásban részesítjük a kedves testvéreket.
 
Az ünnepek elmúltával szeretnénk ismét helyreállítani az altemplom és az urnakert alapszabályzatában meghatározott rendjét. Kérjük, hogy aki még nem vitte el a karácsonyi díszítéseket és mécseseket az urnakertben hozzátartozója sírja elől, szíveskedjék a héten áthelyezni azokat az erre a célra kijelölt helyekre. Február 1-től az altemplom és az urnákért rendjét a plébánia visszaállítja.
 
Előre jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy a zárszámadás ismertetésével és szavazásával kapcsolatos testületi ülésünkre február 8-án, szombaton az esti szentmise után 19.00 órakor kerül sor. Szeretettel hívjuk a testületi tagokat erre az alkalomra a plébánia tanácstermébe.