Hirdetés (2020.08.02.)

Nyomtatás

Évközi 18. vasárnap és hét

 

Az előttünk álló héten augusztus 4-én, kedden, Vianney Szent János áldozópap emléknapja, 6-án, csütörtökön, Urunk színeváltozásának ünnepe, 8-án, szombaton pedig Szent Domonkos áldozópap emléknapja lesz.

Értesítjük a kedves testvéreket, hogy augusztus 4-én, kedden, 5-én, szerdán és 6-án, csütörtökön az iroda zárva lesz. Ezeken a napokon a plébánia irodáján csak telefonon tartunk ügyeletet, délelőtt 9-12 óráig, és személyesen csak temetés ügyintézésére lesz lehetőség. Augusztus 3-án, hétfőn és 7-én, pénteken a szokott rend szerint lesz nyitva az iroda.

Augusztus 7-én, péntekig lehet még jelentkezni azoknak a házaspároknak, akik ebben az évben ünneplik 5, 10, 15, 20, 25, 30, stb. éves házassági évfordulójukat és szeretnének részt venni a szeptember 5-én, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődő Jubiláns Házaspárok Hálaadásával egybekötött püspöki szentmisén. Jelentkezni telefonon lehet a hivatalos órákban a plébánia irodáján.

A Filharmónia Magyarország szervezésében tavaly indult országos hangversenysorozat, az Orgonák Éjszakája az idei évben is megrendezésre kerül. Az eseményhez templomunk is csatlakozik, 2020. augusztus 8-án, szombaton az esti mise után, 19 órakor szeretettel várunk minden érdeklődőt. Közreműködnek: a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola növendékei: Lévai Kamilla, Kordoss Richárd valamint Albert Csaba. A belépés díjtalan, adományokat köszönettel elfogadunk templomunk javára. A koncert Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/616945522592065/