Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2016.09.18.)

Évközi 25. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten szeptember 20-án, kedden a koreai vértanúk emléknapja, 21-én, szerdán Szent Máté apostol és evangélista ünnepe, 23-án, pénteken Szent Pio áldozópap emléknapja, 24-én, szombaton pedig Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe lesz.
 
Szeptember 20-án, kedden megkezdődnek a Biblia-órák. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Szentírás közös olvasására a kedd esti szentmise után, 3/4 7-kor a plébánia tanácstermében.
 
Szeptember 23-án, pénteken délután 1/2 5 órakor Dr. Füzes Ádám atya tart előadást templomunkban a felnőttek befogadó szentségekre (keresztelés, bérmálás elsőáldozás) való felkészítésének alapjául szolgáló Alpha kurzus szerkezetéről és módszereiről. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, de különösen is a hitoktatókat, pedagógusokat, ifjúsági és ministráns csoportvezetőket, a fiatalokat, illetve azokat a testvéreinket, akik az elmúlt években részesültek a befogadó szentségekben. A szentmise után 3/4 7-től személyes beszélgetésre is lehetőség nyílik a vendég atyával.
 
Szeptember 24-én, szombaton délután 1/2 5-kor szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Szentírás imádságos olvasására. A Lectio Divina-t Tájmel Antal atya vezeti. „Beszélj, Uram, szolgád figyel" (1 Sámuel 3,3b-10.19) címmel. Az elmélkedés alapjául Sámuel könyvének részletét választottuk.
 
Szeptember 25-én, a Szentírás vasárnapja lesz. A délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi szentmisén megáldjuk a plébánia új Bibliáit, amelyeket a keddi Biblia-órák alkalmával fogunk használni. Szeretettel buzdítjuk a Biblia-csoport tagjait, hogy vegyenek részt ezen a szép közösségi szentmisén.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!