Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2016.06.26.)

Évközi 13. vasárnap
 
Június 27-én, Szent László Király ünnepe lesz. Ebből az alkalomból szeretettel hívjuk a kedves testvéreket az ünnepi szertartás sorozatra a Székesegyházba. Az ünnepi szentmise és körmenet június 27-én, hétfőn este 6 órakor kezdődik. Ünnepi szentbeszédet mond Bíró László püspök, katonai ordinárius. A részletes program a következő:
 
Június 26. Vasárnap
18.00 - Püspöki szentmise; a Szent László-herma kihelyezése - Egyházzenei áhítat
Június 27. Hétfő
09.00 - Reggeli dicséret
12.00 - Napközi imaóra
17.00 - Esti dicséret
17.30 — Ünnepi koszorúzás a Szent László-domborműnél
18.00 — Ünnepi püspöki szentmise és körmenet a szokott módon és útvonalon. Ünnepi szentbeszédet mond Bíró László püspök, katonai ordinárius.
 
Az előttünk álló héten június 28-án, kedden ünnepeljük Szent Iréneusz püspök és vértanú emléknapját; június 29-én, szerdán Szent Péter és Pál apostolok főünnepét; július 2-án, szombaton pedig Szűz Mária látogatásának, azaz Sarlós Boldogasszonynak ünnepét.
 
Június 30-án, csütörtökön este 3/4 6-kor imádkozzuk ünnepélyesen az utolsó Jézus szíve litániát. A szentmise után nem lesz szentségimádás.
 
Július 1-jén, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.
 
Július 3-án, vasárnap délután közel 100 fővel megkezdődik az immáron hagyományossá vált nyári hittanos táborunk. Szeretettel kérjük azokat, akik szívesen támogatnák a nyári táboraink megrendezését, felajánlott adományaikat a hátul kitett perselybe szíveskedjenek elhelyezni. Segítségüket a táborozó gyermekek családjai nevében is előre köszönjük.
 
Örömmel tudatjuk a kedves testvérekkel, hogy Márfi Gyula veszprémi érsek úr augusztus 1-től Ajkára helyezte segédlelkésznek Fuchs Tibor atyát, akit június 24-én, pénteken szentelt fel a Veszprémi Főegyházmegye szolgálatára.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!