Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2010.03.21.)

Nagyböjt 5. vasárnapja

Vasárnap a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisét latin nyelven imádkozzuk.

Délután 4 órakor tartjuk a Mocorgók miséjét, melyre szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat.

Március 25-én, 26-án és 27én, csütörtökön, pénteken és szombaton lelkigyakorlat lesz templomunkban. Az esti szentmisék előtt 5 órától a lelkigyakorlat-vezető atya gyóntat, majd este 6 órakor szentmise lesz szentbeszéddel. A lelkigyakorlatot Bausz András nyúli plébános atya vezeti.

Március 25-én, csütörtökön, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe van. Az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik. Ezen a napon nem tartunk Szentségimádást.

Március 25-én, csütörtökön, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén este ¼ 8-kor találkozunk utoljára a jegyesekkel a jegyeskurzus keretében. A csütörtök esti találkozást dr. Pápai Lajos megyéspüspök atya vezeti, majd az előadás végén rövid liturgia keretében megáldja a jegyespárokat.

Március 26-án, pénteken ¼ 6-kor plébániánk és a Péterfy Sándor Evangélikus Iskola hittanos gyermekeinek vezetésével imádkozzuk a keresztutat.

Március 28-án, jövő vasárnap Virágvasárnap lesz. Az ünnepi szentmise barkaszenteléssel délelőtt 10 órakor kezdődik. Gyülekező a templomban, ahol az ünnepi szertartás menetének ismertetése után, a liturgia elején közösen vonulunk ki az urnakertbe.

Du. 4 órakor passiójáték lesz, melyet a Péterfy Sándor Evangélikus Iskola tanulói mutatnak be.

Március 26-án, pénteken fél 5-kor püspöki szentmise lesz a Kamillus templomban a város híveinek, utána kezdődik a keresztút a Kálvária utcában lévő stációknál. A Szent Kamillus Egyházközség szeretettel hívja és várja a híveket.

Imádságos szeretettel köszöntjük mindazon testvéreinket, akik a héten ünneplik név- vagy születésnapjukat – A Jó Isten éltesse őket nagyon sokáig.