Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2013.06.23)

Évközi 12. vasárnap


Szent László ünnepe - Barkó Gábor Ágoston papszentelése és újmiséje - Dr. Pápai Lajos megyéspüspök atya aranymiséje - DVD a templomszentelési ünnepekről

Június 26-27-én Szent László ünnepségek lesznek az első győri körmenet 250. évfordulóján. A részletes program az egyházmegye honlapján olvasható. Az ünnepi szentmise június 27-én, csütörtökön este 6 órakor kezdődik.

Június 28-án, pénteken este 6 órakor kezdődik a tihanyi apátsági templomban Barkó Gábor Ágoston bencés szerzetes papszentelése. A zarándoklatra kérem minél hamarabb jelentkezni a kedves testvéreket, mert még mindig sok hely van a buszon. A zarándok busz pénteken délután 3 órakor indul a templom elől. Jelentkezni lehet szerda estig a hivatalos órában az irodán. A zarándokút ára 2000 forint.

Az újmisés atya első szentmiséjét június 29-én, szombaton délután 5 órakor mutatja be templomunkban. Szombaton este 6 órakor nem lesz szentmise!

Adományaikat az újmise költségeire, valamint az újmisés atya ajándékára a kitett perselyben helyezzék el. Köszönjük!

 

Dr. Pápai Lajos megyéspüspök atya, június 29-én, szombaton délelőtt 10 órakor mutatja be aranymiséjét a győri Székesegyházban. Pappá szentelésének 50. évfordulója alkalmából Isten áldását kérjük megyésfőpásztorunk egész életére és egyúttal szeretettel buzdítom a kedves testvéreket, hogy vegyünk részt közösen püspök atya hálaadó szentmiséjén.

Megjelent a templomszentelésünk 70. évfordulójáról készített DVD felvétel. A 2 db DVD-t tartalmazó összefoglaló felvétel ára 4000 forint. Előzetes megrendelés a hivatalos órákban lehetséges az irodán.