Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.12.30.)

Szent Család vasárnapja

Év vége - Január 1. - Elsőpéntek - Apát úr búcsúztatása - Vízkereszt ünnepe - Szent Imre Bál

 

December 31-én, hétfőn, este 6 órakor hálaadó szentmise lesz év végi beszámolóval. Éjjel ¾ 12-től Szentségimádást tartunk, és így köszöntjük a 2013. esztendőt.

 

Január 1-jén a szentmisék a vasárnapi rend szerint lesznek.

Január első hetében nem lesz Reggeli Dicséretet.

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket január 4-én látogatjuk.

Tájékoztatjuk a kedves testvéreket, hogy Horváth Dori Imre apát úr a mai napon gyóntatott utoljára a vasárnapi szentmiséken. Szolgálatát ezúton is megköszönjük, de már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy apát úrtól egy későbbi időpontban ünnepélyes formában is el szeretnénk köszönni.

Január 6-án, jövő vasárnap Vízkereszt ünnepe lesz. Régi szokás szerint az ünnep tájékán tartjuk a házszenteléseket. Akik szeretnék megszenteltetni házukat vagy lakásukat, kérjük, iratkozzanak fel a sekrestyében. A feliratkozás alapján péntekenként és vasárnaponként a délutáni órákban végezzük a házszentelés szertartását.

Már most jelezzük a testvéreknek, hogy január 18-án, pénteken este 7 órakor kezdődik a Szent Imre Bál a Kristály Étteremben. A belépőjegy ára 4000 Ft, amely tartalmazza a vacsorát is. Jelentkezni, ill. belépőjegyet vásárolni január 6-án vasárnaptól lehet a szentmisék után, valamint a hivatalos órákban az irodán.