Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.06.17.)

Évközi 11. vasárnap

Zarándoklat - Papszentelés - Szent László ünnepe                                                       

 

Június 21-én zarándoklatra indulunk Kópháza – Loretto – Boldogasszony - Kismarton útvonalon. A zarándoklat reggel 7 órakor a Reggeli Dicsérettel kezdődik templomunkban. Indulás ½ 8-kor Kópházára. A zarándokút költsége 4100 Ft/fő, mely tartalmazza biztosítást is. Az étkezésről az út során mindenki egyénileg gondoskodik. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a hét folyamán szíveskedjenek az irodán befizetni az összeget. A zarándoklatról este 7 órára érkezünk vissza a templom elé.

 

Június 22-én délelőtt 10 órakor lesz Márk atya pappá szentelése a Bazilikában. Javasoljuk a kedves híveknek, hogy tekintettel a nagy tömegre, ¼ 10 körül érkezzenek meg a Bazilikába. Márk atya első szentmiséjét a Szent Imre templomban július 1-jén vasárnap, délelőtt 10 órakor mutatja be. Ezen a napon nem lesz ½ 12 órakor szentmise templomunkban. Kérjük, hogy aki július 1-jén a ½ 12 órás szentmisére miseszándékot jelentett be, jelentkezzen az irodán, vagy a sekrestyében.

 

Már most jelezzük a kedves híveknek, hogy június 27-én, szerdán Szent László napi ünnepi rendezvények lesznek a Bazilikában. Ezen az ünnepen a Szent Jobb is Győrbe látogat, mely 9 órától 17 óráig szabadon látogatható a Székesegyházban. Ezen a kiemelt ünnepen egyházközségünk nagy létszámmal szeretne részt venni. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki csak teheti, jöjjön el az este 6 órakor kezdődő szentmisére és körmenetre. Ezen a napon templomunkban reggel 7 órakor tartjuk a szentmisét, este nem lesz szentmise. A részletes program itt megtekinthető.