Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2011.07.17.)

Évközi 16. vasárnap

Kamillus templom búcsúja - Vadász Zoltán atya újmiséje - Barkó Gábor Ágoston testvér örökfogadalma - Iroda nyitvatartása

 

A nádorvárosi Szent Kamillus templomban vasárnap a du. 4 órakor kezdődő szentmisében szolgáltatják ki a betegek szentségét. A szentmisét Csóka Gáspár bencés atya mutatja be, a szentmise végén aranymisés áldást ad. A részletek a faliújságon olvashatók.

 

 

Július 24-én, vasárnap este 6 órakor Vadász Zoltán újmisés atya mutatja be templomunkban újmiséjét. A szentmise végén újmisés áldásban részesíti a kedves testvéreket.

 

Már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy Barkó Gábor Ágoston bencés szerzetesnek, aki plébániánkról származik, ünnepélyes örökfogadalma augusztus 13-án, szombaton du. 5 órakor lesz a tihanyi apátsági templomban. Az ünnepélyes fogadalomtételre plébániánkról külön buszt szeretnénk indítani. Jelentkezni lehet a hivatalos órákban az irodán.

 

Július 11-én hétfőtől július 22-én péntekig, hétköznapokon csak délelőtt 9 órától déli 12 óráig tarunk hivatalos órát az irodán.