Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2011.04.03.)

Nagyböjt 4. vasárnapja

Jegyesbeszélgetések - Keresztút - Lectio divina - Gyűjtés a Szentföld javára - Színdarab - Nagyböjti lelkigyakorlat - Plébánián kívüli programok - Segítségkérés

 

 

Csütörtökön este ¼ 8-kor szeretettel várjuk a jegyespárokat a házasságra előkészítő jegyesbeszélgetésekre.

 

Április 8-án, pénteken ½ 6-kor a gyermekek vezetésével imádkozzuk a keresztutat.

 

Április 9-én, jövő szombaton délután ½ 5-kor várjuk ismét a testvéreket a Szentírás imádságos olvasására, melynek témája: „Azt vártam, hogy szőlőt teremjen, hát miért hozott csak vadszőlőt?” (Iz 5,1-7)

 

Április 10-én, jövő vasárnap gyűjtést tartunk a Szentföld javára. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük!

 

Április 10-én, jövő vasárnap délután 4 órakor Assisi Szent Ferenc és Szent Klára életét megjelenítő színdarab lesz a templomunkban, melyet a Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ diákjai adnak elő.

 

A nagyböjti lelkigyakorlatunk időpontja április 10-11-12-én, vasárnap, hétfőn, kedden este 6 órakor lesz. 5 órától valamint a szentmise alatt szentgyónási lehetőség. Szentbeszédet mond Winkler Zsolt öttevényi plébános atya.

 

Április 6-án, szerdán este 6 órakor a Csíksomlyói passió előadására kerül sor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. A részletek a faliújságon megtekinthetők.

 

Április 7-én, csütörtökön este 6 órától a Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ diákjainak kulturális előadására hívjuk a kedves testvéreket a Nádorvárosi Evangélikus templomba. Az ottani adományokkal a péterfys diákok finnországi útját támogatják.

 

Ugyancsak április 7-én, csütörtökön este 6 órától Liszt Ferenc: Via crucis című művével imádkozik a Bazilika Palestrina kórusa a Székesegyházban.

 

A Klastrom Keresztény Kávézóban április 7-én, csütörtökön este 6 órától Simon András grafikusművésszel beszélgetnek.

 

Arra kérjük a kedves testvéreket, hogy amennyiben van az ismeretségi körükben valaki, aki megbízható és szívesen vállalná egy Győrhöz közeli faluban élő idős, mozgásában korlátozott hölgy heti háromszori gondozását, szíveskedjenek Gábor atyának jelezni.