Nyomtatás

Hirdetés (2022.10.30.)

Évközi 31. vasárnap és hét
 
November 1-jén, kedden Mindenszentek főünnepe, 2-án, szerdán Halottak napja, 4-én, pénteken Borromeo Szent Károly püspök emléknapja, 5-én, szombaton pedig Szent Imre herceg főünnepe lesz.
 
November 1-jén, keddtől november 5-én, szombatig ünnepi hét lesz plébániánkon. Az ünnepi hét szertartásrendje a következő lesz:
 
November 1-jén, kedden, Mindenszentek főünnepén, templomunkban délelőtt 1/2 8 és 10 órakor, valamint este 6 órakor lesznek a szentmisék. Az esti szentmise után közösen imádkozzuk a halottakért végzett Olvasmányos imaórát. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, arra, hogy Mindenszentek főünnepe parancsolt ünnep, ezért a szentmisén való részvétel a vasárnapokhoz hasonlóan kötelező.
 
November 2-án, szerdán, Halottak napján, az altemplomban délelőtt 9 órakor, az urnakertben délután 4 órakor, a templomban pedig este 6 órakor váijuk a híveket a szentmisékre. Az szentmisék végén közösen imádkozzuk a Lucemáriumot, az altemplomban és az umakertben pedig a halottakért bemutatott szentmiséink végeztével megáldjuk a sír- és urnahelyeket.
 
November 5-én, szombaton, Szent Imre herceg főünnepén lesz templomunk búcsúja:
Október 28-án szombattól november 6-án, vasárnapig, az ünnepekre való tekintettel, az altemplom és az urnakert reggel 8 órától este 8 óráig lesz nyitva.
 
Október 31-november 7-ig zárva lesz az iroda. Az ünnepi héten nem tartunk hivatalos órát az irodán. Temetéssel kapcsolatos ügyintézés telefonon történt előzetes egyeztetés után lehetséges.
 
November 4-én, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.