Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Licz Csaba újmiséje - 2022.07.09.

Június 18-án szentelte pappá Licz Csaba diakónust dr. Veres András győri megyéspüspök, aki augusztus 1-jén kezdi meg segédlelkészi szolgálatát Mosonmagyaróváron. Csabát jól ismerjük, hiszen az elmúlt évben tíz hónapot töltött el a Szent Imre plébánián, szolgált diakónusként, segítette a plébános munkáját, ismerkedetett a plébánia életével, hirdette Isten Igéjét. Csaba így hazajött ezen a hétvégén, hogy újmisét mutasson be templomunkban is. Nem is egyet, mindjárt hármat, egyet pedig Gyirmóton. Az első újmisét július 9-én, szombat este mutatta be, ezen készültek a felvételek, az ünnepélyes szentmise végén Tamás atya ajándékkal köszöntötte az újmisés atyát, aki újmisés áldásban részesítette a híveket. Az első, szombat esti alkalom után vasárnap reggel és este is újmisés áldásban részesítette a szentimrés híveket. 

A képre kattintva tekintsék meg a szertartásról készült fotókat, s ezeket nézegetve ne feledkezzünk meg Csaba atya kéréséről, imádkozzunk érte, hogy mindig hív maradjon (ahogy ő is imáit ígérte a Szent Imre Plébánia közösségéért), valamint Tamás atya kérése is jusson eszünkbe és imádkozzunk azért, hogy közösségünkből is hívjon az Úr új papi, szerzetesi hivatásra fiatalokat!

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!