Nyomtatás

Gyirmót - Hirdetés (2021.12.19.)

Advent 4. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten december 21-én, kedden és december 23-án, csütörtökön reggel 6 órakor lesz az idei év utolsó hajnali szentmiséi. Köszönjük mindazoknak, akik velünk együtt készültek a hajnali szentmisék alkalmával karácsony szent ünnepére.

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy december 22-én, szerdán déli 12 órától január 03-án, hétfő reggel 9 óráig zárva lesz az iroda.Hivatalos ügyintézésre az ünnepek alatt nem lesz lehetőség. Kérjük, hogy személyes ügyeiket vagy szerdáig, vagy január 2. után szíveskedjenek intézni. Az esetleges temetések időpontjának egyeztetésére az ünnepek alatt csak telefonon, illetve a szentmisék után lesz lehetőség a sekrestyében.

December 23-án, csütörtökön, a hajnali szentmisén Licz Csaba diakónus atya fog karácsonyra felkészítő lelkigyakorlatos szentbeszédet tartani. A szentmise után lehetősége nyílik a kedves testvéreknek a karácsonyi szentgyónásuk elvégzésére.

December 24-én,pénteken este 8 órakor tartjuk a karácsonyi vigília szentmisét.

December 25-én, szombaton és december 26-án, Szent Család vasárnapján egyaránt a vasárnapi rend szerint lesz a szentmise, délelőtt 10 órakor. December 26-án, Szent Család vasárnapján a szentmise végén megáldjuk a családokat.