Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2021.03.21.)

Nagyböjt 5. vasárnap és hét
 
Március 25-én, csütörtökön, Urunk Születése Hírüladásának, Gyümölcsoltó Boldogasszonynak főünnepe lesz. Ezen az ünnepen lehetőség nyílik a kedves hívek számára egy 9 hónapig tartó imádságos elköteleződésre a meg nem született magzatok védelmében. Az ünnepélyes ígérettételre a 18.00 órakor kezdődő szentmise keretében kerül sor a kórházlelkészség szervezésében. Bővebb felvilágosításért forduljanak Benkó Attila kórházlelkész atyához.
 
Március 26-án, pénteken, a szentmise előtt 17.30-kor kezdődik a keresztúti ájtatosság.
 
Március 27-én, Virágvasárnap előtti szombaton, ismét szeretettel hívjuk a kedves testvéreket, a Lectio Divina-ra, amelynek címe: „Mózes eltakarta arcát, mert félt Istenre tekinteni. ” (Kiv3,l-8a.l3-15).
 
Március 28-án, vasárnap hajnalban megkezdődik a nyári időszámítás. Ne feledjük el az óráinkat előre állítani!
 
Március 28-án, Virágvasárnap, délelőtt 10 órakor kezdődik az ünnepi barkaszentelés az urnakertben. Ezt követi a barkaszentelési körmenet, és az ünnepi szentmise, a passió éneklésével a templomban. A nagyheti szertartások további rendjét jövő vasárnap fogjuk ismertetni.
 
Március 28-án, jövő vasárnap, minden szentmisén a Szentföld javára tarunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!