Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Gyirmót - Hirdetés (2020.12.20.)

Advent 4. vasárnapja és hete

December 21-én, hétfőn, a korábbi kiírással ellentétben nem tartunk hajnali szentmisét.

A Plébániai Tanácsadó Testület tagjait december 21-én, hétfőn a délután kérjük, hogy legyenek segítségünkre templomunk karácsonyi feldíszítésében.

December 21-én, hétfőn délután 4 órától, lehetőséget biztosítunk a kedves gyirmóti híveknek karácsonyi szentgyónásuk elvégzésére. A templom karácsonyi feldíszítése idején bátorítjuk a kedves testvéreket lelki készülődésükre is.

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy december 21-én, hétfőtől január 04-én, hétfő reggel 9 óráig zárva lesz mindkét plébánián az iroda.Hivatalos ügyintézésre az ünnepek alatt nem lesz lehetőség. Kérjük, hogy halaszthatatlan személyes ügyeiket január 4. után szíveskedjenek intézni. Az esetleges temetések időpontjának egyeztetésére az ünnepek alatt csak telefonon, illetve a szentmisék alkalmával lesz lehetőség a sekrestyében. Kérjük, hogy a plébániával történt egyeztetés nélkül ne rögzítsenek időpontot a temetkezési vállalatoknál. Telefonos ügyeletet a (96) 424-443-as számon tartunk. Együttműködésüket előre is köszönjük.

December 24-én este 6 órakor lesz a szentmise templomunkban, a korábban az éjféli misére előjegyeztetett szándékra fogjuk a szentmisét bemutatni. A hatályos jogszabály értelmében éjszaka nem tartunk szentmisét.

December 25-én, pénteken, 26-án, szombaton és 27-én, vasárnap, az ünnepi rend szerint délelőtt 10 órakor kezdődik a szentmise.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy az év utolsó estéjén, december 31-én, csütörtökön délután 4 órakor fog kezdődni az év végi hálaadó szentmise.