Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2019.12.29.)

Szent Család vasárnapja és karácsony 2. hete
 
December 31-én, Szilveszter napján az este 6 órakor kezdődő szentmisében tartjuk az év végi hálaadást, évet értékelő és visszatekintő szentbeszéddel.
 
Január 1-jén, szerdán Szűz Mária Istenanyaságának főünnepe van. Mivel ezen a napon parancsolt ünnep van és a szentmisén való részvétel a vasárnapokhoz hasonlóan kötelező, a vasárnapi rend szerint tartjuk a szentmiséket, délelőtt 1/2 8, 3/4 9, 10, 1/2 12 és este 6 órakor.
 
Január 3-án a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.
 
Előre jelezzük a testvéreknek, hogy január 06-án, hétfőn reggel 9 órakor lesz először hivatalos óra az irodán. Hivatalos ügyintézésre az előttünk álló héten nem lesz lehetőség. Esetleges temetésekkel kapcsolatos időpont egyeztetésre a héten telefonon, vagy az esti szentmise után lesz lehetőség.
 
Előre jelezzük továbbá, hogy január 6-án. hétfőn, Vízkereszt napján a katolikus egyházban parancsolt főünnep van. Ezen a napon a szentmisén való részvétel a vasárnaphoz hasonlóan kötelező. Vízkereszt főünnepén 3 szentmise lesz templomunkban, délelőtt 1/2 8 és 10 órakor, valamint este 6 órakor. Az este 6 órakor kezdődő ünnepi szentmise kereteben tartjuk a vízszentelés szertartását.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!