Nyomtatás

Hirdetés (2018.10.14.)

Évközi 28. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten október 15-én, hétfőn a Jézusról nevezett (Avilai) Szent Teréz szűz és egyháztanító, 17-én, szerdán Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, 18-án, csütörtökön pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.
 
Október 17-én, szerdán megkezdődnek a felnőttek számára meghirdetett katekézis órák plébániánkon. Az első hat alkalommal Benkó Attila kórházlelkész atya vezeti a felnőtt katekézist. Az órák este 7 órakor a plébánia nagy hittantermében kezdődnek a faliújságon kifüggesztett napokon. A felnőttek katekézisére mindenkit szeretettel várunk, akik szeretnének elmélyedni hitükben.
 
Október 20-án, szombaton délután 1/2 5-kor szeretettel várunk mindenkit a Szentírás imádságos olvasására. Az októberre választott elmélkedésünk címe Szent Lukács evangéliumából: „Hogy lehet az, hogy Uramnak anyja jön hozzám?” (Lk 1,39-45). A Lectio Divina-t Tájmel Antal atya vezeti.
 
Október 21-én, jövő vasárnap délután 4 órakor szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat a Mocorgó misére. A szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.