Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2018.03.11.)

Nagyböjt 4. vasárnap és hét
 
Ezúton szeretnénk megköszönni azt a nagylelkű összefogást, amit a Szent Imre Plébánia hívei tanúsítottak az elmúlt hétre meghirdetett tartós élelmiszer gyűjtés kapcsán. Isten áldása kísérje szeretetüket és jóságukat, amellyel megajándékozták a rászoruló testvéreinket. Az összegyűjtött adományokat a következő napokban juttatjuk el a Győri Egyházmegyei Karitász központba, ahonnan testvéreink rövid időn belül megkapják a felajánlott élelmiszer adományokat.
 
Március 15-én, csütörtökön és Március 16-án, pénteken az iroda zárva lesz. A hosszú hétvégén ügyintézés nem lesz lehetséges az irodán.
 
Március 16-án, pénteken az esti szentmise előtt a szokott időpontban a hívek vezetésével imádkozzuk a keresztúti ájtatosságot.
 
Március 17-én, szombaton lesz a Könnyező Szűzanya búcsúja. Ezen a napon kerül sor a Győri Egyházmegye papsága és szüleik zarándoklatára a Nagyboldogasszony székesegyházban. A Könnyező Szűzanya búcsúján a hívek zarándoklata szombat este 18 órától vasárnap délutánig tart. A részletes program megtekinthető az egyházmegye Facebook oldalán.
 
Jövő vasárnap minden szentmisén a Szentföldön élő keresztény testvéreink közösségeinek megsegítésére tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!