Nyomtatás

Hirdetés (2018.01.28.)

Évközi 4. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten január 31-én, szerdán Bosco Szent János áldozópap emléknapja, február 2-án, pénteken Urunk bemutatásának, Gyertyaszentelő Boldogasszonynak ünnepe, február 3-án, szombaton pedig Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja lesz.
 
Január 30-án, kedden este szeretettel várjuk a Biblia-csoport tagjait Bibliaórára.
 
Február 2-án, elsőpénteken, a betegeket a szokott időpontban látogatjuk. A látogatás során a betegek szentségét felvehetik azok az elsőpéntekesek, akik azt kérik. Szent Balázs püspök emléknapjához kapcsolódóan betegeinket Balázs-áldásban is részesítjük.
 
Február 2-án, pénteken, Urunk bemutatásának, azaz Gyertyaszentelő Boldogasszonynak főünnepe van. A gyertyaszentelés szertartása és az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik. Az ünnepi szentmise után szeretettel kérjük segíteni a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait a templom karácsonyi időszak utáni rendbetételére.
 
Február 3-án, szombaton, Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja lesz. A hagyományos Balázs-áldásban szombaton, az este 6 órakor kezdődő szentmise végén, és február 4-én, vasárnap, minden szentmise végén lehet részesülni.
 
Február 4-én, vasárnap, a 3/4 9-kor kezdődő szentmisén templomunk gitáros ének és zenekara fog közreműködni.
 
Február 3-án, szombaton az esti szentmise után 19.15-kor tartjuk az év eleji Plébániai Tanácsadó Testületi ülésünket. A testületi ülés alkalmával ismertetjük és vitatjuk meg a 2017. év zárszámadását valamint a 2018. év költségvetését. A testületi ülésre csak a szavazati joggal rendelkező tagokat kérjük megjelenni.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy február 11-én, vasárnap, este 6 órakor ünnepi szentmise lesz a Betegek szentségének felvételével. Kérjük, hogy aki a Betegek kenetét szeretné felvenni, a plébánia irodáján iratkozzon fel a hivatalos órákban. A betegek szentsége felvételének feltétele a megszentelő kegyelem állapota, ezért kérjük a testvéreket, hogy a szentség felvétele előtt végezzék el szentgyónásukat. Gyónási lehetőség délután 5 órától lesz templomunkban.