Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2010.01.24.)

Évközi 3. vasárnap

Vasárnap az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait a plébániára a 2009. évi zárszámadás ismertetésére és a 2010. évi költségvetés megbeszélésére.

Január 30-án, szombaton este 7 órakor várjuk ismét a testvéreket a Szentírás imádságos olvasására. Az előttünk álló esztendőben a lectio divina témája a papság lesz. A hét alkalomból álló bibliai elmékedéssorozatot Tájmel Antal csornai plébános atya fogja tartani. Az idei első lectio divinánk témája Szent Máté evangéliumából „Bátorság! Én vagyok, ne féljetek!...” (Mt 14,22-33)

Január 31-én, jövő vasárnap a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisét latin nyelven imádkozzuk.

Tisztelettel megkérjük a kedves testvéreket, hogy a karácsonyi idő elmúltával az altemplomból, valamint az urnakertből szíveskedjenek elszállítani a sírok elől a virágokat, illetve a koszorúkat. Emlékeztetjük a kedves testvéreket, hogy a szerződésben foglaltak szerint az altemplomban élő virágot nem szabad elhelyezni a sírok előtt, mécsest csak az állványokon szabad gyújtani és kizárólag a kitett piros mécseseket használhatják. Az urnakertben a sírok előtt, valamint a táblákon koszorú és virág elhelyezése szigorúan tilos. A nem a kijelölt helyre tett virágokat és mécseseket január 31. után elvisszük a sírok elől. Az urnakert és az altemplom rendjének betartása mindenkire nézve kötelező.

Imádságos szeretettel köszöntjük mindazon testvéreinket, akik a héten ünneplik név- vagy születésnapjukat – A Jó Isten Éltesse őket nagyon sokáig.