Nyomtatás

Hirdetés (2017.03.19.)

Nagyböjt 3. vasárnap és hét

Március 24-én, nagyböjt III. hetének péntekén, a szokásos nagyböjti zarándoklatunk napján a székesegyház felújítására való tekintettel püspök atya látogat el plébániánkra. ½ 6-kor a szokott módon imádkozzuk templomunkban a keresztutat, a Plébániai Tanácsadó Testület vezetésével. Ezt követi 6 órakor a püspöki szentmise, szentbeszéddel melyet Dr. Veres András megyéspüspök atya mutat be. Kérem a kedves testvéreket, érezzük magunkénak e különleges alkalmat és vegyünk részt a szép szertartásokon.

Március 25-én, délután ½ 5-kor szeretettel várjuk a testvéreket a Szentírás imádságos olvasására, melynek témája: „Az én országom nem ebből a világból való” (Jn 18,33b-37).

Március 25-én, szombaton Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz.  Az ünnepi szentmisét szombat este 6 órakor a Szűzanya tiszteletére fogjuk bemutatni.

Március 26-án, vasárnap hajnalban megkezdődik a nyári időszámítás. Ne feledjük el az óráinkat előre állítani!

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy március 29-én, este ½ 6-kor szeretettel várják a kedves keresztény testvéreket felekezeti hovatartozástól függetlenül, Dr. Győrfi Károly előadására és nagysikerű könyvbemutatójára, melynek címe: „Keresztényüldözés a 21. század elején”. Az előadás helyszíne a Győri Evangélikus Öregtemplomban (9025 Győr, Petőfi tér 2.).