Nyomtatás

Hirdetés (2017.01.29.)

Évközi 4. vasárnap és hét

Január 29-én, vasárnap este 7 órakor tartjuk a Plébániai Tanácsadó Testület év eleji ülését. Az ülés elsődleges célja a 2016-os zárszámadás és a 2017-es költségvetés ismertetése és megszavazása. A testületi ülésre csak a szavazati joggal rendelkező tagokat kérjük megjelenni.

Az előttünk álló héten, január 31-én, kedden Bosco Szent János áldozópap emléknapja, február 2-án, csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, február 3-án, pénteken pedig Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja lesz.

Január 31-én, kedden este szeretettel várjuk a Biblia-csoport tagjait Biblia órára.

Február 2-án, csütörtökön Urunk bemutatásának, azaz Gyertyaszentelő Boldogasszonynak főünnepe van. A gyertyaszentelés szertartása és az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik.

Február 3-án látogatjuk az elsőpéntekes betegeket. A látogatás során a betegek szentségét felvehetik azok az elsőpéntekesek, akik azt kérik. Szent Balázs püspök emléknapjához kapcsolódóan betegeinket Balázs-áldásban is részesítjük.

Február 3-án, pénteken Szent Balázs püspök emléknapja lesz. A hagyományos Balázs-áldásban pénteken, az este 6 órakor kezdődő szentmise végén, és február 5-én, vasárnap, minden szentmise végén lehet részesülni.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy február 10-én, pénteken este 6 órakor ünnepi szentmise lesz a Betegek szentségének felvételével. Kérjük, hogy aki a Betegek kenetét szeretné felvenni, a plébánia irodáján iratkozzon fel a hivatalos órákban. A betegek szentsége felvételének feltétele a megszentelő kegyelem állapota, ezért kérjük a testvéreket, hogy a szentség felvétele előtt végezzék el szentgyónásukat. Gyónási lehetőség délután 5 órától lesz templomunkban.