Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2017.01.15.)

Évközi 2. vasárnap és hét

Január 15-én, vasárnap délután 4 órakor szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat a mocorgós szentmisére.

Január 15-22-ig lesz az ökumenikus imahét a Krisztus-hívők egységéért. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy ebben a nehéz időben, amikor oly sok üldöztetés éri világszerte a keresztényeket, fogjunk össze és mutassuk meg összetartásunkat, Krisztus és egymás iránti szeretetünket azzal, hogy részt veszünk a közös imaalkalmakon.

Január 17-én, kedden este 17 órakor kezdődik templomunkban az ökumenikus imaóra. Igét hirdet Mesterházy Zsuzsanna evangélikus lelkész. A hét további részletes programja a következő:

Január 18-án, szerdán este 17 órakor a Nádorvárosi evangélikus templomban találkozunk, ahol igét hirdet: Tájmel Antal atya a Győr-szabadhegyi Szent Anna plébánia plébánosa

Január 19-én, csütörtökön este 17 órakor a Győr-szabadhegyi Szent Anna-templomban jövünk össze, ahol igét hirdet Lentulai Attila református esperes.

Január 20-án, pénteken este 18 órakor a Győrszentiváni Keresztelő Szent János-templomban lesz az ökumenikus imaóra, ahol igét hirdet Varga B. Árpád református segédlelkész.

Január 21-én, szombaton este 17 órakor a Szabadhegyi református templomban igét hirdet dr. Balázs Tamás plébános.

Az ökumenikus imahéttől függetlenül templomunkban a hét minden köznapján a szokott időpontban este 6 órakor kezdődnek a szentmisék.

Megjelent a Hitvallás januári száma, mely a tavalyi áron megvásárolható a hátsó asztalnál.

Tisztelettel kérjük azokat, akik a Hitvallás, a Keresztény Élet, az Új Ember, vagy az Adoremus folyóiratokat szeretnék 2017-re előfizetni, hétköznaponként a hivatalos órában az irodán, esetleg a hétfői vagy a szerdai szentmisék előtt a sekrestyében szíveskedjenek ezt megtenni.

karácsonyi ünnepek elmúltával az altemplomban és az urnakertben visszaáll a szerződésben meghatározott rend. Kérjük, hogy január 31-ig szíveskedjenek a mécseseket és a koszorúkat a kijelölt helyre átvinni. Január 31. után az esetleg még ottmaradt díszeket és mécseseket a szektorokból eltávolítjuk.  

Előre jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy év eleji testületi ülésünket január 29-én, vasárnap este 7 órakor tartjuk. A testületi ülésre csak a szavazati joggal rendelkező tagokat kérjük megjelenni.