Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2018.05.13.)

Urunk mennybemenetelének főünnepe és húsvét 7. hete
 
Május 15-én, kedden este szeretettel várjuk a Biblia csoport tagjait a nyár előtti utolsó Biblia órára.
 
Május 17-én, csütörtökön az ünnep-sorozatra valamint a közelgő nyári szünidőre való tekintettel utoljára tartjuk meg a szokásos heti szentségimádást az esti szentmise után. A szentségimádási félórákat szeptember 13-a után fogjuk visszaállítani.
 
Május 19-én, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik templomunkban a bérmálás. A bérmálás szentségét Dr. Pápai Lajos nyugalmazott győri püspök atya szolgáltatja ki fiataljainknak, akik a Szent Imre és a Szent Anna plébániákhoz tartozó különböző iskolákban részesültek hit- és erkölcstan oktatásban, valamint plébániáink szentségi felkészítésében készültek elő a Szentlélek ajándékainak befogadására.
 
Május 20-án, jövő vasárnap lesz Pünkösd ünnepe. Pünkösd ünnepével lezárul a húsvéti szent időszak. Köszönjük Isten gondviselő jóságát, amellyel a liturgikus év eseményei által beljebb vezetett minket a Megváltás misztériumába.
 
Május 20-án, vasárnap az esti szentmise után szeretettel hívjuk és várjuk a Plébániai Tanácsadó Testület minden tagját templomunk felszentelésének 75 éves ünnepével kapcsolatos ülésünkre.
 
Május 21-én, Pünkösdhétfőn három szentmise lesz templomunkban, délelőtt 1/2 8 és 10 órakor és este 6 órakor. Az esti szentmise után templomunk gitáros ének- és zenekara pünkösdi zenei áhítatot tart templomunkban.