Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2017.08.06.)

Urunk színeváltozása - Évközi 18. vasárnap és hét
 
Örömmel értesítjük a kedves testvéreket, hogy augusztus l-től Benkó Attila kórházlelkész atya látja el az önállóan felállított kórházlelkészséget Győr városában. Szeretettel köszöntjük Attila atyát plébániánkon. Isten hozta közöttünk, felelősségteljes munkájára Isten áldását és segítségét kérjük. Attila atya lelkipásztori elfoglaltságától függően, alkalomszerűen fog tudni a Szent Imrés hívek és a gyirmóti hívek szolgálatára lenni, amit előre is köszönünk neki. Amint korábban is említettük, augusztus 1-től a Győr-Gyirmóti plébánia lelkipásztori ellátása is a Szent Imre plébánia feladata.
 
Az előttünk álló héten augusztus 8-án, kedden Szent Domonkos áldozópap emléknapja, 9-én, szerdán A keresztről nevezett Szent Terézia Benedikta (Edith Stein) szűz és vértanú, Európa társvédőszentjének ünnepe, 10-én, csütörtökön Szent Lőrinc diakónus és vértanú ünnepe, 11-én pénteken pedig Szent Klára szűz emléknapja lesz.
 
Augusztus 8-án, kedden este 7 órakor szeretettel várjuk a kedves testvéreket Testvéri Hangzás című orgonahangversenyünkre, amelyen közreműködik orgonán Alföldy-Boruss Csilla, fuvolán pedig Alföldy-Boruss Eszter. A hangverseny az OrgonaPont 2017 programsorozat keretében kerül megrendezésre. A belépőjegy ára 1.900 Ft. Részletek az Orgonapont honlapján olvashatók.