Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2017.07.09.)

Évközi 14. hét

Az elmúlt vasárnapon a „Péterfillér” gyűjtés alkalmával 100.000 Ft-ot ajánlottak fel a kedves testvérek a pápa karitatív tevékenységére.

Július 9-én, vasárnap este 6 órakor Magyaros László újonnan felszentelt győri egyházmegyés atya, a székesegyház segédlelkésze mutatja be újmiséjét templomunkban. A szentmise végén újmisés áldásban részesíti a kedves testvéreket.

Július 16-án, vasárnap délelőtt 10 órakor Sankó Szabolcs, nagyszombati egyházmegyés atya mutatja be újmiséjét templomunkban.

Július 16-án, vasárnap, az este 6 órakor kezdődő szentmisén köszöntjük fel Nagy József atyát, 80. születésnapja alkalmából. József atya életére Isten áldását kérjük, tartsa meg Őt a Mindenható jó egészségben.

Ezúton tudatjuk a kedves testvérekkel, hogy Püspök atyánk augusztus 1-jei hatállyal megbízta a Szent Imre plébánia plébánosát a Győr-Gyirmóti plébánia lelkipásztori ellátásával.  Egyúttal a Győri Szent Imre plébánián állította fel az önálló Győri Kórházlelkészséget, melynek élére Benkó Attila eddigi magyaróvári segédlelkészt nevezte ki önálló győri kórházlelkésznek. Attila atya lakhelyéül püspök atya plébániánkat jelölte meg, így az új kórházlelkész atya augusztus 1-től foglalja el helyét a Szent Imre plébánián. Fogadjuk Őt szeretettel és segítsük felelősségteljes lelkipásztori munkájában.