Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2018.02.04.)

Évközi 5. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten február 5-én, hétfőn, Szent Ágota szűz és vértanú, 6-án, kedden, Miki Szent Pál és társai vértanúk, 10-én, szombaton pedig Szent Skolasztika szűz emléknapja lesz.
 
Február 7-én, csütörtökön, a szokott időpontban és módon tartjuk szentmise után a Szentségimádást.
 
Február 11-én, jövő vasárnap, este 6 órakor ünnepi szentmise lesz a Betegek szentségének felvételével. Kérjük, hogy aki a Betegek kenetét szeretné felvenni, a plébánia irodáján iratkozzon fel a hivatalos órákban. A betegek szentsége felvételének feltétele a megszentelő kegyelem állapota, ezért kérjük a testvéreket, hogy a szentség felvétele előtt végezzék el szentgyónásukat. Gyónási lehetőség délután 5 órától lesz templomunkban.
 
Ma minden szentmise végén a befejező áldás után lehet részesülni a Szent Balázs püspök és vértanú emléknapjához kötődő hagyományos Balázs-áldásban. Kérjük a kedves testvéreket, hogy az áldozáskor szokott rend szerint középütt kettes sorban szíveskedjenek jönni az áldásért.