Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2010.04.25.)

Húsvét 4. vasárnapja

Vasárnap a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisét latin nyelven imádkozzuk, melynek keretében tartjuk a hagyományos búzaszentelést.

 

Április 29-én, csütörtökön a Győri Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézet előljáróival és kispapjaival ünnepeljük a szentmisét és a szentségimádást. A papság évében, hivatások vasárnapjának hetében a szentségimádást a kispapok vezetik, melynek keretében beszámolnak hivatástörténetükről és imádkozunk a Mindenható Istenhez papi és szerzetesi hivatásokért. Kérjük a kedves testvéreket, hogy minél nagyobb számban jelenjünk meg az esti 6 órás szentmisén és az azt követő szentségimádási órán.

 

Május 1-jén megkezdődnek a májusi litániák. Az első ünnepélyes lorettói litánia szombaton este ½ 6-kor kezdődik. Május többi napjain a litániát a szentmise előtt ¾ 6-kor fogjuk imádkozni.

 

Május 2-án, jövő vasárnap, Édesanyák napján a ¾ 9-kor kezdődő diákmisében köszöntjük fel az édesanyákat, nagymamákat és a dédnagymamákat.

 

Május 2-án a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisén Csejtey Móni néni és Szilárd atya 3. osztályos hittanosai járulnak először a szentáldozáshoz.

 

Örömmel értesítjük kedves testvéreinket, hogy a megyei hittanversenyen a 3. osztályosok között Gyurics Janka 1. helyezést, 4. osztályosok között Panykó Eszter pedig szintén 1. helyezést ért el. Szívből gratulálunk nekik!

 

Imádságos szeretettel köszöntjük mindazon testvéreinket, akik a héten ünneplik név- vagy születésnapjukat – A Jó Isten éltesse őket nagyon sokáig.