Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2010.06.13.)

Évközi 11. vasárnap

Jézus Szíve litánia - Ministránsok beöltözése - Képviselőtesületi megbeszélés - Országos gyűjtés - Hittantábor - Ministránstalálkozó - Újságelőfizetés - Elkészült az orgona homlokzata

 

 

Június hónapban az esti szentmisék előtt ¾ 6-kor imádkozzuk az Oltáriszentség jelenlétében a Jézus Szíve litániát.

 

Ma a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisében lesz az új, valamint a megbérmált ministránsok beöltözése.

 

Az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait megbeszélésre a plébániára.

 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia június 20-án országos gyűjtést tart az árvízi katasztrófahelyzet által sújtott családok megsegítésére. A jövő vasárnapi perselyadományokat erre a célra fogjuk felajánlani. A Magyar Katolikus Püspöki Kar ezzel kapcsolatos körlevele elolvasható a faliújságon. Kérjük a hívek nagylelkű adományait, hogy minél több családnak segíthessünk otthonuk újjáépítésében.

 

Június 21-én megkezdődik a hittanos gyermekek tábora Balatonszepezden. A szülőknek írt levél, valamint a táborral kapcsolatos tudnivalók megtkinthetők plébániánk honlapján vagy elvihetők hátulról. Kérjük, hogy csak azok vegyenek ebből a lapból, akiknek gyermekeik részt vesznek a táborban.

 

Június 26-án, szombaton Nemzeti Ministránstalálkozó lesz a Bazilikában. Ezen a találkozón egyházközségünk ministránsközössége is szeretne részt venni. Kérjük a ministránsokat, hogy a hét végéig iratkozzanak fel. A nyári szünet beköszöntésével szeretnénk kérni a ministránsokat, hogy szíveskedjenek szolgálatot vállalni a hétköznapi és a vasárnapi szentmiséken.

 

A második féléves újságelőfizetést június hónapban kérjük szíveskedjenek rendzezni sekrestyében.

 

Örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy elkészült az orgonánk új homlokzata. Az elkövetkezendő hónapokban sor kerül az orgona új játszóasztalának megépítésére, valamint az oldalt ideiglenes felállított főmű végleges visszahelyezésére, továbbá az új trombitaregiszter beépítésére. A kedves testvérek nagylelkű adományait továbbra is szeretettel kérjük és fogadjuk.

 

Imádságos szeretettel köszöntjük mindazon testvéreinket, akik a héten ünneplik név- vagy születésnapjukat – A Jó Isten éltesse őket nagyon sokáig.