Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.12.16.)

Advent 3. vasárnap

Cant'Art egyházzenei áhítata - Adventi lelkigyakorlat - Gyertyagyújtás - December 24.

 

Ma az esti szentmise után a Cant’Art énekegyüttes adventi egyházzenei áhítatára szeretettel várjuk a kedves testvéreket. A belépés ingyenes, adományaikat köszönettel elfogadjuk az orgona építése javára. Kérjük, hogy így felajánlott adományaikat az erre a célre kitett perselyben helyezzék el! Előre is köszönjük.

 

 

December 20-án, 21-én és 22-én csütörtökön, pénteken és szombaton lesz az adventi lelkigyakorlatunk a hajnali szentmisék keretében. A lelkigyakorlat vezetője Dékány Ferenc püspöki irodaigazgató atya lesz. A héten csütörtökön, pénteken és szombaton a hajnali szentmisék idején szentgyónási lehetőség lesz a kedves testvéreknek.

 

December 22-én, szombaton este ¾ 6-kor tartjuk a 4. adventi gyertyagyújtást.

 

Már most jelezzük a testvéreknek, hogy december 24-én, hétfőn reggel 6 órakor lesz az utolsó rorate. Délután 4 órakor kerül bemutatásra a pásztorjáték, amelyet plébániánk ministráns közössége ad elő. Este 10 órakor és éjfélkor szentmisét mutatunk be. Az esti 10 órás szentmisét Jézus jászolba helyezésével kezdjük.