Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.11.04.)

Évközi 31. vasárnap

Missziós gyűjtés - Szent Imre ünnepe - Lectio divina - Ifjúsági Találkozó - Apor mise a Bazilikában

 

A missziós gyűjtés összege 150.500 Ft volt. A kedves testvérek adományát köszönjük.

 

 

November 5-én, hétfőn, egész napos Szentségimádás lesz templomunkban. Kérjük a kedves testvéreket, hogy iratkozzanak fel a szentségimádásra a hátul kitett lapon. Reggel ½ 8-kor szentmise lesz a Szent Imre oltárnál, majd a szentmise után ünnepélyesen kihelyezzük az Oltáriszentséget. Este 5 órakor szentóra, majd ¾ 6-kor szentségeltétel. Este 6 órakor ünnepi szentmise lesz, melyet Németh László pápai prelátus, lipóti esperes plébános atya mutat be. A szentmisén és az azt követő egyházzenei áhítaton közreműködik a Cant’ Art Énekegyüttes, művészeti vezető Müllerné Balogh Eszter.

 

November 10-én, jövő szombaton ½ 5-kor szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Szentírás imádságos olvasására, a lectio divinára, melynek témája: „Menj és tégy te is hasonlóképpen.” (Lk 10,25-37)

 

 

Már most jelezzük a fiataloknak, hogy november 17-én, szombaton tartjuk a Szent Imre Ifjúsági találkozót, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a fiatalokat 6. osztályos kortól.

 

November 9-én, pénteken lesz Apor Vilmos püspök atya boldoggáavatásának 15. évfordulója. Este 6 órakor ünnepi szentmise lesz a Bazilikában, melyre szeretettel várják a kedves testvéreket. Az ünnepi szentmisét a nuncius úr mutatja be.