Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.07.15.)

Évközi 15. vasárnap

Kármelhegyi Boldogasszony búcsúja - Márk atya újmiséjének DVD felvétele - Ifjúsági zenés szentmise

 

 

Július 16-án Kármelhegyi Boldogasszony ünnepe lesz. A búcsú ünnepi szentmiséjét délután 5-kor a kármelita templomban Bosák Nándor debrecen-nyíregyházi megyéspüspök atya mutatja be. A részletek a faliújságon olvashatók el.

 

Örömmel értesítjük kedves testvéreinket, hogy elkészült Márk atya újmiséjének DVD felvétele. A kétórás felvétel 3000 Ft-ért megvásárolható. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szeretné megrendelni, iratkozzon fel a templomban a hátul kitett lapon! Az elkészített DVD felvételek augusztus 1-től lesznek átvehetők a sekrestyében, vagy a hivatalos órákban az irodán. A DVD-k árát az átvételkor kell rendezni.

 

Már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy július 28-án szombatos este ifjúsági zenés szentmise lesz templomunkban. A szentmise egyúttal a Győrben megrendezett nyári gitár és egyházi könnyűzenei tábor zárószentmiséje lesz. A szentmise után a fiatalok néhány szép énekkel szeretnék megajándékozni a Szent Imre plébánia közösségét. Szeretettel várunk mindenkit.