Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.01.08.)

Urunk megjelenése, Vízkereszt

Házszentelés - Urunk megkeresztelkedése - Biblia óra - Szentségimádás - Gitáros szentmise - Mocorgók miséje - Ökumenikus imahét - Szent Imre Bál

 

Vízkereszt ünnepe van. Régi szokás szerint az ünnep tájékán tartjuk a házszenteléseket. Akik szeretnék megszenteltetni házukat vagy lakásukat, kérjük, hogy iratkozzanak fel a sekrestyében. A feliratkozás alapján, február 19-ig vasárnaponként a délutáni órákban végezzük a házszentelés szertartását.

 

 

Január 9-én, hétfőn Urunk megkeresztelkedésének ünnepe lesz. Az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik.

 

Kedden este ½ 7-től szeretettel várjuk a Biblia-csoport tagjait Biblia órára.

 

Január 12-én, csütörtökön templomunkban egész napos szentségimádás lesz. Reggel ½ 8 órakor szentmise, majd szentségkitétel. Este 6 órakor ünnepi szentmise, előtte ¾ 6-kor szentségeltétel. Kérjük a kedves testvéreket, hogy iratkozzanak fel a szentségimádásra a hátul kitett lapon.

 

Január 14-én, szombaton, az esti szentmisén plébániánk gitáros ének- és zenekara fog énekelni.

 

Január 15-én, jövő vasárnap délután 4 órakor tartjuk a Mocorgók miséjét. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat.

 

Január 15-22-ig Ökumneikus imahét lesz a keresztények egységéért. A részletes program jövő vasárnaptól lesz megtekinthető a faliújságon.

 

A Szent Imre Egyházközség képviselőtestülete a hívek örömének szolgálatára, az egymással való találkozás és az egymással való ismeretség erősítésére hosszú idők után újból megrendezi egyházközségi bálját fiataloknak és felnőtteknek január 27-én, pénteken 19 órai kezdettel a Kristály étteremben. A belépőjegyet január 9-től, hétfőtől hétköznaponként az irodában, szombati és vasárnapi szentmisék után a bejáratnál lehet venni 4000 forintért, ami tartalmazza a vacsora és belépő költségét is. Aki teheti, kérjük, tombolatárgy felajánlásával segítse bálunk sikerét. Nagylelkűségüket előre is köszönjük. A szerény bevételt templomunk orgonájának felújítására szeretnénk fordítani. További részletek a faliújságon olvashatók.