Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2011.12.11.)

Advent 3. vasárnapja

Szeretetcsomagok - Adventi lelkigyakorlat - Beteglátogatás - Szálláskeresés - Gyertyagyújtás - Mocorgók miséje - Folyóiratok előfizetése

 

Az idén is gyűjtjük a szeretetcsomagokat. Kérjük a gyermekeket, hogy játékaikból, a Mikulás-napra kapott édességeikből jó szívvel ajánljanak fel a rászoruló gyermekeknek. Az így felajánlott adományaikat december 18-án, vasárnapig hozzák el és tegyék le az áldoztatórács elé.

 

 

Adventi lelkigyakorlatunkat december 15-17-ig, csütörtökön, pénteken és szombaton a hajnali szentmisék alkalmával tartjuk. A lelkigyakorlatot Csóka Gáspár OSB atya vezeti. A szentmisék alatt szentgyónási lehetőség lesz.

 

December 16-án, pénteken, tovább folytatjuk a karácsonyi beteglátogatást. Kérjük, hogyha valakinek családjában olyan beteg van, aki szeretné karácsonyi szentgyónását, szentáldozását otthonában elvégezni, szíveskedjék feliratkozni a plébánián a hivatalos órákban.

 

December 17-től tartjuk a hajnali szentmisék keretében a szálláskeresés szép adventi hagyományát. Szeretettel kérjük, hogy iratkozzanak fel a kitett papírra azok a családok, akik szívesen fogadnák a Szent Család szobrát otthonaikba.

 

December 17-én, szombaton ¾ 6-kor tartjuk a harmadik adventi gyertyagyújtást. Az esti szentmisén plébániánk gitáros ének- és zenekara fog énekelni.

 

December 18-án, vasárnap a ½ 8-kor kezdődő szentmise végén lesz a szálláskeresés rövid szertartása.

 

December 18-án, jövő vasárnap délután 4-kor tartjuk a Mocorgók miséjét. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat.

 

Már lehet előfizetni a 2012. évi folyóiratokra. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a folyóiratok előfizetését a sekrestyésnél lehetőleg a hétköznapi szentmisék után szíveskedjenek intézni.