Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2011.09.18.)

Évközi 25. vasárnap

Latin mise - Családi nap - Népszámlálás                                                                   

 

 

Szeptember 25-én, jövő vasárnap, Szentírás vasárnapja lesz. A délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisét latin nyelven imádkozzuk.

 

A püspök atya ezúton köszöni a kedves testvéreknek, hogy az idén megrendezett Szeretet napok alkalmával a Szent Imre plébánia jelentősen támogatta sütemények elkészítésével az Egyházmegye karitatív rendezvényét. A Család Éve alkalmából a győri családok gyermekeit a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézet és Gyermekotthon tanulóit, lakóit az Egyházmegye hasonló rendezvénnyel szeretné támogatni a szeptember 23-24-i hétvégén. Kérjük a kedves testvéreket, hogy sütemények sütésével segítsék az Egyházmegye rendezvényét. A süteményeket szeptember 21-én, szerda estig hozzák be a plébániára. Kérjük, ne krémes süteményt hozzanak.

 

A püspök atya szeretettel hívja a kedves híveket szeptember 23-án és 24-én Családi napra. A rendezvény részletes programja megtekinthető a faliújságon ill. az egyházmegye honlapján.

 

A Magyar Katolikus Püspöki Kar azzal a nyomatékos kéréssel fordul a kedves hívekhez, hogy az október folyamán tartandó népszámlálás alkalmával vallják meg a Katolikus Egyházhoz való tartozásukat.